

AJA Preschool Schedule 2023

Morning Program					
	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
8:30 am.	Arrival	Arrival	Arrival	Arrival	Arrival
8:30 am - 9:00 am (30 min)	Circle time/ Activity Centers				
9:00 am - 9:15 am (15 min)	Morning Snack				
9:15 am - 10:15 am (1h)	Outdoor Play				
10:15 am - 11:15 am (1h)	Activity Centers				
11:15 am - 11:30 am (15 min)	Group time/Clean up				
11:30 am - 12:20 pm (50 min)	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
Afternoon Program					
12:20 pm - 12:30 pm (10 min)	Transition (Clean up)				
12:30 pm - 2:30 pm (2 h)	Rest Time				
2:30 pm - 2:45 pm (15min)	Afternoon Snack				
2:45 pm - 3:00 pm (15 min)	Activity centers and Pick-up				
Extended Care Program					
7:30am - 8:30 am	Activity Centers/Free Play				